facebook twitter linkedin google plus behance instagram youtube vimeo logo-edx
Skip to main content

Relaționarea și construirea parteneriatelor

artisus

About This Course

În Cursul 2 de microlearning „Networking și crearea de parteneriate”, vom învăța cum să creăm relații acolo unde nu există, cum să reînnodăm relațiile eșuate și cum să construim parteneriate bazate pe egalitate, echitate și solidaritate. Vă vom explica care sunt provocările legate de crearea rețelelor sociale accesibile tuturor, veți afla cum să obțineți și care este potențialul diverselor dvs. roluri, precum și cum să le utilizați astfel încât să aveți parte de succes în inovarea unei comunități. Studiile de caz prezentate vă vor familiariza cu eventualele provocări care v-ar putea aștepta, precum și cu câteva dintre instrumentele practice de care vă puteți folosi.

Structura

LECȚIA 1: Cursanții vor deveni conștienți de provocările asociate cu construirea unor rețele sociale incluzive. Ei vor înțelege cum să creeze relații acolo unde nu există, să inițieze unele noi, și să construiască parteneriate bazate pe egalitate, echitate și respectarea valorilor comunității fiind benefice pentru îndeplinirea nevoilor comunității.

LECȚIA 2: Cursanții vor fi mai bine echipați și instruiți pentru a crea și înțelege limitele și rolul (rolurile) lor, distingând cu atenție nevoile comunității. Ei vor fi capabili să înțeleagă raza de acțiune și potențialul rolurilor lor și să le folosească pentru a construi acțiuni care vor fi cele mai eficiente și de succes în îmbunătățirea și inovarea unei comunități.

Obiective

CUNOAȘTERE: Cunoașterea aprofundată a definiției de networking și construirea unui parteneriat în mod eficient, luând în considerare influențele rolului față de poziție

ABILITĂȚI: Capacitatea de a demonstra deschidere și transparență și de a ilustra sustenabilitatea activităților proprii

COMPETENȚE: Capacitatea de a menține și evalua angajamentul în cadrul acțiunii (acțiunilor) proprii și de a asimila politica comunitară

Requirements

Nu sunt necesare cunoștințe anterioare

Course Staff

Metod Blejec

Metod Blejec este un specialist multidisciplinar în artă, design, fotografie și pedagogie și participă la proiecte experimentale, bazate pe procese de interacțiune. Contribuția sa la Cursul 2 Art Is Us se face resimțită în urma anilor săi de experiență în proiecte bazate pe procese participative și de colaborare. Trăiește în Ljubljana, Slovenia și își desfășoară activitatea în toată lumea.

Una Rebić

Una Rebić este un specialist multidisciplinar în artă. Având atât proiecte individuale, cât și în cooperare, Una lucrează în Croația și Slovenia, precum și internațional. Experiența sa în artă comunitară și proiecte de artă participativă i-au permis să contribuie la Cursul 2 Art Is Us.

Nikoleta Markovic

Nikoleta Markovic a lucrat ca profesor și cercetător de artă, cu experiență în arta contemporană, comunitară și practicile de artă participativă. A contribuit la proiectul Art is Us creând conținut în colaborare pentru Cursul 2 și oferind consultanță externă.

Frequently Asked Questions

What web browser should I use?

The Artisus platform works best with current versions of Chrome, Edge, Firefox, Internet Explorer, or Safari.

  1. Course Number

    02
  2. Classes Start

  3. Price

    Free
Enroll