facebook twitter linkedin google plus behance instagram youtube vimeo logo-edx
Skip to main content

BUGETAREA ȘI STRÂNGEREA DE FONDURI

artisus

About This Course

În Cursul 3 de microlearning „Administrarea bugetului și strângerea de fonduri”, veți învăța câteva concepte și instrumente de bază necesare pentru gestionarea părții economice și financiare a proiectului și cum să creați un buget cap-coadă. Vă vom explica cum să dezvoltați o strategie potrivită prin care să găsiți fonduri pentru realizarea unui proiect, veți învăța care este mediul „donatorilor” și care sunt diferitele tipuri de donații, precum și cum să le accesați. Prin intermediul exemplelor și studiilor de caz, veți obține instrumente practice pe care să le folosiți în activitatea dvs.

Structura

LECȚIA 1: Cursanții vor înțelege mai bine conceptele financiare de bază, instrumentele economice și programele necesare pentru un bun management de proiect și vor fi echipați cu informații despre cum să pregătească un buget de succes ținând cont de resursele existente.

LECȚIA 2: Cursanții vor înțelege conceptul de crowdfunding. Ei se vor familiariza cu un set de concepte care să încadreze activitățile de strângere de fonduri, inclusiv cu principiile care stau la baza strângerii de fonduri și cu diferite tipuri de strângere de fonduri pentru a intra în contact cu posibilii sponsori.

Obiective

CUNOAȘTERE: O mai bună înțelegere a terminologiei privind crowdfunding-ul, bugetarea și strângerea de fonduri

ABILITĂȚI: Capacitatea de adaptare a învățării la diferite modele de bugetare și de strângere de fonduri care se potrivesc diferitelor contexte și interacționare cu posibilii sponsori prin stabilirea unor obiective precise

COMPETENȚE: Capacitatea de a planifica și de a implementa o campanie de strângere de fonduri, de a stabili relații de succes cu companii și sponsori și de a prioritiza costurile necesare

Requirements

Nu sunt necesare cunoștințe anterioare

Course Staff

Laura Bove

Laura Bove, cofondatoare Melting Pro. După absolvirea studiilor de Conservare a patrimoniului cultural și de management de proiecte culturale, și-a îmbogățit cunoștințele privind sistemul cultural prin coordonarea și participarea la numeroase proiecte naționale și europene. Este expertă în organizarea atelierelor de scriere creativă și se implică în inițiative care presupun utilizarea metodelor creative și artistice pentru dezvoltarea și susținerea indivizilor, comunităților și regiunilor

Federica Pesce

Federica Pesce, cofondatoare Melting Pro, deține o diplomă de doctorat în Design, arte și tehnologii, o diplomă de licență în Filosofie și una de master în Inteligență artificială. Inițiază și coordonează proiecte culturale naționale și internaționale pentru formarea continuă informală și dezvoltarea patrimoniului. Misiunea sa curentă este aceea de a transforma informațiile în cunoștințe pe baza tehnicilor naratologice digitale și a practicilor de design social. Este responsabilă de raportarea administrativă și de administrarea bugetului pentru toate proiectele finanțate de UE.

Athena D’Orazio

Athena D’Orazio. Având cunoștințe academice în domeniul Științelor sociale și o experiență vastă de lucru pe partea de voluntariat, este la început de drum în ceea ce privește planificarea europeană și sectorul de educație non-formală și de mobilitate a tinerilor în Europa. Se implică în activismul regional și colaborează cu diferite medii care promovează durabilitatea mediului și conștientizarea aspectelor de mediu, sociale și ecologice în regiune. Colaborează cu Melting Pro în diverse proiecte în care lucrează cu tinerii și comunitățile locale.

Frequently Asked Questions

What web browser should I use?

The Artisus platform works best with current versions of Chrome, Edge, Firefox, Internet Explorer, or Safari.

  1. Course Number

    03
  2. Classes Start

  3. Price

    Free
Enroll