facebook twitter linkedin google plus behance instagram youtube vimeo logo-edx
Skip to main content

Antreprenoriatul Și Construirea Carierei

artisus

About This Course

În Cursul 4 de microlearning intitulat „Antreprenoriat și crearea unei cariere”, veți explora posibilitățile de care dispuneți pentru identificarea traiectoriei dvs. profesionale în lumea artei/creației. De asemenea, veți învăța cum să transformați o idee într-o afacere creativă care să aducă un plus de valoare comunității dvs., precum și care sunt bazele antreprenoriatului, în special ale celui social și artistic. De asemenea, veți învăța cum să identificați și evaluați o idee de afaceri, cum să desfășurați o cercetare de piață și cum să creați și folosiți tablourile modelelor de afaceri, veți înțelege ce sunt marketingul, brandul și brandingul, cum să finanțați și să susțineți afacerea dvs., lăsându-vă totodată amprenta socială.

Structura

LECȚIA 1: Cursanții vor înțelege mai bine influențele sociale și artistice antreprenoriatului și își vor îmbunătăți cunoștințele despre marcă, branding, marketing și terminologia de prezentare. Ei vor fi capabili să identifice o idee de afaceri prin efectuarea unei cercetări de piață exacte, aliniată drepturilor de autor și eticii existente.

LECȚIA 2: Cursanții vor înțelege cum să-și finanțeze și să-și susțină ideea de afacere, analizând finanțarea prin crowdfunding, concursurile existente și oportunitățile de sponsorizare. Ei vor vor ști mai bine cum să susțină afacerea de antreprenoriat social pentru a ajunge la impactul dorit.

Obiective

CUNOAȘTERE: Surprinde cunoștințe vaste despre gestionarea activității de antreprenoriat social, identificarea factorilor care contribuie la construirea carierei și vizualizarea oportunităților de sponsorizare

ABILITĂȚI: Capacitatea de a ilustra idei inovatoare pentru conceperea și regândirea unui plan de afaceri în domeniul antreprenoriatului social, inclusiv evaluarea impactului și notorietatea mărcii

COMPETENȚE: Capacitatea de a acționa în mod independent, oferind explicații privind găsirea echilibrului între alegerea carierei și abilitățile antreprenoriale sociale, ținând cont de cercetarea de piață și de procedurile privind drepturile de autor

 

Requirements

Nu sunt necesare cunoștințe anterioare

Course Staff

VANESSA HERNANDEZ

VANESSA HERNANDEZ deține o diplomă de master în Politici publice acordată de Universitatea din Erfurt și o diplomă de licență în Afaceri internaționale și relații internaționale de la Universitatea Politică Catolică din Ecuador. S-a specializat în afaceri internaționale, guvernarea, dezvoltarea și managementul public/al ONG-urilor. Ca experiență, a lucrat cu instituții internaționale, precum Oficiul Națiunilor Unite de la Geneva și cu International Public Policy Association din Lyon. De asemenea, a lucrat în trecut pentru alte ONG-uri, atât în sectorul privat, cât și public. Promovează activ drepturile femeii, drepturile omului și cele privind mediul înconjurător. Vanessa face parte din echipa JKPeV, unde sprijină activitățile de management de proiect, precum planificarea, implementarea și raportarea diferitelor proiecte.

MYRTO-HELENA PERTSINIDI

MYRTO-HELENA PERTSINIDI deține o diplomă de master în științe cu specializare pe Politicile internaționale și europene de la Universitatea din Edinburgh, Marea Britanie, și o diplomă de licență în Relații internaționale de la Universitatea din Marea Egee, Grecia. Începând cu 2010, a lucrat ca manager de proiect, trainer/formator și responsabil de redactarea propunerilor pentru proiectele pe fonduri europene pentru Jugend- & Kulturprojekt e.V., acumulând o experiență semnificativă în administrarea și implementarea proiectelor europene în domeniul educației non-formale, dezvoltării personale și profesionale, includerii și integrării, participării active și cetățeniei europene, patrimoniului istoric și cultural, drepturilor omului și democrației, precum și în domeniul antreprenoriatului și sustenabilității. De asemenea, s-a ocupat de facilitarea și coordonarea activităților educaționale și a coorganizat și moderat evenimente culturale și artistice. Myrto supervizează și monitorizează echipa JKPeV și este responsabilă de networkingul JKPeV internațional.

Frequently Asked Questions

What web browser should I use?

The Artisus platform works best with current versions of Chrome, Edge, Firefox, Internet Explorer, or Safari.

  1. Course Number

    04
  2. Classes Start

  3. Price

    Free
Enroll